یکی از خواص فوق العاده ی برگ های مورینگا، اسید زدایی و سم زدایی از بدن است. این اولین گام برای حفاظت از بدن شما و عزیزانتان در مقابل طیف وسیعی از بیماریها و ناخوش احوالی ها است. توصیه میکنیم برای شروع مصرف،( برای بیماران سرطانی و بیماران مبتلا به ایدز و یا بطور کلی بیماریهای خاص، تحت نظر پزشک) مقدار کمی از این گیاه مثلا به اندازهی یک قاشق غذا خوری را در یک لیوان آب به مدت ۵-۱۰ دقیقه دم کرده (بدون حرارت) و پس از سرد شدن میل کنید.
برای تنوع در مصرف مورینگا مانعی در راه شما وجود نخواهد داشت. حتی میتوانید آن را به صورت پودر با ماست، سالاد، ساندویچ یا آبمیوه میل کنید. خصوصا اگر طبع گرمی دارید، مصرف آن با ماست توصیه میشود، طبع مورینگا گرم است.
به راحتی می توانید از برگ خشک آن، یک دمنوش مطبوع تهیه کنید (ترکیب با انواع چای، یا با اضافه کردن دارچین، گل سرخ، لیمو عمانی، زنجبیل، نعناع، عسل و …). مورینگا را در تمام غذاهای خود مانند یک سبزی فوقالعاده به کار ببرید. میتوانید با آسیاب خانگی یک ادویه خوش رنگ و خوش طعم و مفید تهیه کرده و در انواع غذاها از سوپ و سالاد و ساندویچ گرفته تا انواع خورش، پلو، آش، سوپ، املت، کوکو … از آن استفاده کنید. همچنین میتوانید مثل شیک، همراه انواع نوشیدنی ها و یا حتی به تنهایی آن را نوش جان کنید.
در مجموع استفاده از مورینگا بسیار اسان است و کاملا به خلاقیت شما بستگی دارد. خصوصا که همه ی قسمتهای برگ خوردنی است و با آسیاب ک ردن آن، هیچ دور ریزی نخواهید داشت.در مجموع استفاده از مورینگا بسیار اسان است و کاملا به خلاقیت شما بستگی دارد. خصوصا که همه ی قسمتهای برگ خوردنی است و با آسیاب کردن آن، هیچ دور ریزی نخواهید داشت.
برای لاغری دمنوش مورینگا را به دلیل دارا بودن فیبر، پروتین و مواد مغذی ناشتا میل کنید. در ادامه می توانید چند دمنوش در طول روز به عنوان میان وعده میل کنید.
* به دلیل خاصیت اسید زدایی و سم زدایی، مصرف مورینگا را از کم شروع کنید و در چند روز اول اب زیاد بنوشید و بعد از چند روز به مقدار آن بافزایید.
برای بهرمندی از خواص شفا بخش مورینگا مصرف روزانه حداقل یک دمنوش ضروری میباشد.
.
.